Unibet

Unibet

Am trecut in revista multe site-uri all-in-one in ultimul an sau doi si am observat ca sala de poker tinde sa fie cel mai slab produs al grupului.

Acest lucru se datoreaza de obicei pokerului online care face o scufundare dupa Vinerea Neagra. Doar site-urile de poker de top primesc orice trafic demn de vorbit – PokerStars (si reteaua lor), IDNPoker si 888poker.

Aceasta include Unibet. Sunt pe locul 10 in traficul mondial in timp ce scriu acest lucru, iar alte recenzii sugereaza ca acest lucru nu se schimba prea mult. Media lor de 7 zile este de 700 de jucatori, iar varful lor de 24 de ore este de 1.150.

Acest lucru face dificil sa va entuziasmati grozav de sala de poker a Unibet, indiferent de ce au de oferit. Pentru ca, fara alti jucatori, jocurile nu ruleaza.

Deci, acesta este doar ceva de care trebuie sa tineti cont in timp ce cititi despre jocurile lor.

Reactia este ca Unibet se concentreaza pe jucatorii de agrement. Le-au interzis afisajele de tip head-up pentru a descuraja jucatorii mai buni de a se alatura si si-au orientat marketingul catre jucatorul casual, in incercarea de a face acelasi lucru.

Si din moment ce jucatorii de agrement nu trebuie sa se ingrijoreze de volumul jocului, cum ar fi profesionistii, atunci poate ca lipsa traficului nu va fi o preocupare aproape mare.
Oricum, destul de mult. Amintiti-va doar ca traficul va fi o tema recurenta pe parcursul acestei recenzii. Dar daca poti trece peste asta, Unibet ar putea avea cateva lucruri care iti plac.