Functii si optiuni atragatoare la Netbet

Functii si optiuni atragatoare la Netbet

Cu toate ca multi pariori romani sunt de parere ca NetBet este number one în ceea ce privește bonusurile și promoțiile acordate clientilor sai (oferite chiar in fiecare zi), acest bookmaker are si alte numeroase avantaje, unul dintre acestea fiind controlul total asupra biletelor dumneavoastra de pariuri, In continuare ne vom referi la optiunea de Cash Out (și Cash Out parțial), dar si la functia Add2bet de ;a Netbet.

La Netbet aveti posibilitatea inchiderii pariurilor cu ajutorul functiilor Cash Out și Cash Out parțial

Astfel Netbet iti ofera posibilitatea de a avea mai mult control asupra biletelor dumneavoastra de pariuri. Puteti inchide pariul la Netbet pentru a va limita o pierdere sau pentru a va asigura un castig, chiar daca mai mic decat daca ati astepta deznodamantul evenimentului respectiv.

In plus, la NetBet aveti si optiunea de Cash out partial (la noi in tara doar Betfair mai ofera aceasta optiune). Astfel veti avea posibilitatea de a va inchide doar o parte dintr-un pariu. Puteti retrage o suma de bani, iar diferenta sa o lasati sa „mearga” biletul mai departe, în desfășurare. Iar Cash Out-ul parțial la Netbet este disponibil la toate sporturile (fotbal, tenis, basket etc., inclusiv la cursele de cai).

Funcția CashOut nu poste fi utilizata in urmatoarele trei situații:

  • la pariurile jucate pe sisteme;
  • la pariurile tip Câștigător competiție sau de tipul Promovare/ Retrogradare;
  • pentru pariurile tip Forecast/ Tricast.

Profita la maxim de functia Add2bet de la Netbet

La Netbet ai funcția Add2bet, unica la bookmakerii online care activeaza în România, In ce consta aceasta functie? Cu siguranta ca pariorii mai experimentati stiu despre ce este vorba. La Netbet ai posibilitatea sa adaugi un eveniment pe biletul de pariuri deja jucat, cu ajutrul optiunii Add2bet. Pentru a realiza acest lucru la Netbet, va trebui sa urmati acești pasi:

  • Sa alegeti un eveniment din oferta de pariuri sportive Netbet;
  • Apoi sa apasati pe butonul „Alege un pariu pentru editare”;
  • Sa alegeti din lista dumneavoastra de bilete (daca in acel moment aveti mai multe bilete pariate, in joc) pe acela la care vreti sa adaugati pronosticul si sa dati click pe „Adaugă la acest pariu”;
  • Click pe butonul „Pariază” si astfel veti adăuga noul eveniment pe biletul de pariuri ales.

Miza noului pariu (la care a fost adaugat noul pronostic) va fi egală cu valoarea sumei rezultate din cashout-ul pariului initial, aceea de la momentul cand ati adăugat noul pronostic, ori cota selectata. Adica se ia in considerare Cash Out-ul (este facut automat de sistem) pariului dumneavoastra initial, iar cu miza rezultata din acesta jucati practic un nou pariu nou. Succes cu Netbet!

Vezi și recenzii despre pariurile sportive italiene Betflag: betbet-it.com