Efortuna

Efortuna

Pentru a deschide un cont de jocuri pe EFortuna puteti merge direct pe site si sa profitati de zona dedicata noilor membri. Tot ce va ramane de facut este sa faceti clic pe formularul pentru a va inregistra, apoi urmati pas cu pas toate informatiile de pe site.

Furnizati doar datele dvs., toate informatiile si in termen de o luna puteti furniza documentul de identificare pentru a garanta retragerile si depozitele. Printre promotiile disponibile exista si unele care privesc utilizatori noi si, in special, exista un bonus de bun venit 100% pentru sport, de pana la 200 de euro.

Pentru a putea primi un bonus de bun venit pe EFortuna, pur si simplu inregistrati-va si odata ce v-ati inregistrat la prima depunere veti obtine 100% din valoare pana la maximum 200 de euro. Mai mult, veti avea, de asemenea, posibilitatea de a profita de 5 euro GRATUIT BET pentru a juca imediat in sectiunea sport pentru cei care se apropie de lumea pariurilor online pentru prima data. Pur si simplu depuneti in termen de 7 zile de la inregistrare.

Website-ul pare sigur de utilizat. Totusi, intrucat analiza site-ului se face automat, va recomandam sa faceti si verificarea dvs. pentru a va asigura ca site-ul este sigur de utilizat.