Profitati de punctele forte ale Betfair!

Profitati de punctele forte ale Betfair!

Ca orice bookmaker, Betfair are atat puncte forte, cat si puncte slabe. Insa merita cu prisosinta sa profitati de avantajele Betfair si sa va faceti chiar astazi un cont la aceasta agentie de pariuri online, una dintre putinele care odera si o platforma de Betting Exchange. Cel mai atractiv beneficiu al Betfair este fara indoiala faptul că oferă cote foarte bune de pariere dintr-o gamă largă de sporturi. Mai mult, bonusul de bun venit de la Betfair de 100 de lire sterline este suficient de încântător pentru a încerca acest bookmaker. Iar odată ce va plasati pariurile, fie ca sunt pre-meci sau live, puteți urmări acțiunea în direct la Betfair prin intermediul serviciului de live streaming. Acesta este un serviciu care nu este oferit de foarte multe case de pariuri, deci cei de la Betfair au inca un avantaj real față de concurența. Ca si puncte negative ne putem referi la departamentul de servicii pentru clienți, care ar putea fi mai ușor de accesat, dar si taxele asociate depozitelor și retragerilor. Mici, intr-adevar, dar acestea exista.

Serviciul de pariuri live al Betfair

Foarte multi pariori isi fac cont la Betfair pentru a paria live, produsul live furnizat de Betfair fiind foarte cuprinzător, pe majoritatea partidelor putandu-se paria live. Nu numai că Betfair oferă pariuri live, dar Betfair transmite în direct foarte multe evenimente sportive sub formă de stream-uri live.

Limite de pariere la Betfair: Fără limite de pariuri, dar limitele de câștig sunt foarte clare

  • Limite generoase – ână la 1 000 000 de lire sterline;
  • Limitele variază in functie de sport;
  • Lista completă poate fi găsită pe site.

La Betfair, o limită de pariu pentru depunerea maximă posibilă este restrictionata în mod indirect numai din valoarea limitei de câștig corespunzătoare.

Insa limitele de câștig sunt generoase la majoritatea sporturilor oferite, cu o limită superioară de 1 milioan de lire sterline. Asa cum precizam anterior, aceasta limita depinde de sportul și de piața pe care pariați. De exemplu, fotbalul din Premier League englezesc are o limită de 1 milion de lire sterline pentru piețe, inclusiv câștigătorul meciului și a competitiei, dar piețele precum „următorul manager” vor fi supuse unei limite de câștig de 10.000 lire sterline, de exemplu. Alte limite de câștig includ golful și Formula 1  – limitate la 100.000 de lire sterline, in timp ce Rugby union sau box sunt limitate la 25.000 lire sterline. Iar toate pariurile multiple vor fi supuse celei mai mici limite de câștig aplicabile acestor pariuri.

O limită de pariu mai mare poate fi atinsă de jucatorii Betfair doar prin contactarea serviciului de asistență pentru clienții Betfair. Insa pentru pariorii normali credem ca aceste limite sunt cu adevarat rezonabile. Mult succes cu Betfair!