Cum sa depui bani si sa-ti retragi castigurile la Betano

Cum sa depui bani si sa-ti retragi castigurile la Betano

Procesul de depunere de fonduri in contul tau Betano este foarte simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa dai click pe optiunea de „depunere”, situata în partea de sus a paginii si vei fi directionat catre o nouă pagină, care contine metodele prin care pot fi depusi banutii. Marea majoritate a pariorilor romani prefera sa faca plata cu ajutorul cardului de credit sau de debit, asa ca ne vom referi la acesta, exemplificand ce anume trebuie sa faceti. La prima depunere Betano, veti completa urmatoarele date:

  • Numărul cardului, format din cele 16 cifre situate pe acesta;
  • Dată expirării cardului – va fi nevoie sa scrieti luna și data la care cardul dumneavoastra va expira;
  • Numele dumneavoastra, adica al detinatorului cardului, care trebuie sa fie identic cu numele deținătorului contului Betano;
  • Dati „Salvează” si plata dumneavoastra va fi înregistrata în sistem, iar contul dumneavoastra Betano creditat cu suma solicitata.

Pentru a va retrage castigurile de la Betano veti urma aceeasi procedura, tot ce trebuie sa faceti este sa completati suma pe care o doriti sa o retrageti. Atentie insa, daca la inregistrare cu ati parcurs si verificarea contului dumneavoastra Betano, veti fi nevoit sa faceti acest lucru inainte de retragerea primelor fonduri.

Deoarece, idiferent de agentia de pariuri online a carui client esti, orice cont nou creat trebuie verificat, iar aceasta procedura efectuată în cel mult treizeci de zile de cand v-ati deschis contul. Asa ca sfatul nostru este sa va verificati contul imediat dupa ce vi l-ati deschis si nu inainte de a va retrage castigurile.

Procedura nu este deloc complicata si presupune din partea dumneavoastra următorele documente, pe care sa le uploadati pe site:

  • copie după cartea de identitate, pașaport sau permis de conducere vaide, adica să se afle în perioada de valabilitate;
  • dovada adresei dumneavoastra, adica o copie a unei facturi de utilități, atentie insa, pe numele dumneavoastra sau un extras de cont bancar. Acesta poate fi solicitat la banca dumneavoastra si vi-l elibereaza pe loc;
  • dovada metodei de plata pe care a-ti folosit-o la prima dumneavoastra depunere.

Acestea vor in incarcate cu un simplu click pe „Profil”, urmat de click pe „Încărcare documente”, iar in maxim 48 de ore lucrătoare acestea vor fi procesate.

Oferta de pariuri Betano

La Betano, sponsorul Ligii 1 de fotbal a României veti gasi foarte multe pariuri pe care nu alti bookmakeri nu le ofera. Fiecare partida vine cu peste 100 de opțiuni de pariere, in timpul relativ scurt de cand aceasta casa de pariuri onlive activeaza in Romania cladindu-si reputatia de a dispune de cele mai bune oferte de pariere, oferind zilnic sute de meciuri. In plus, la Betano veti putea paria pe sporturi la putin cunoscute sau pe evenimente legate de divertisment sau politică

Peste 35 de sporturi sunt disponibile in oferta la Betano, adica ai peste 4500 de ligi din care sa-ti selectezi pariurile, dar si optiunea de a paria pe E-Sports, la cele mai în vogă jocuri: Counter Strike, DOTA, Call of Duty si multe altele.

La Betano poti paria atat pe evenimente pre-meci, cat si live, Betano fiind un bookmaker care exceleaza la acest capitol. Iar pariorii cu experiență profita din plin de oferta live Betano, extrem de variata, pentru a-si rotunji veniturile.

In oferta live Betano sunt prezente ceve mai importante sporturi, precum fotbalul, tenisul sau baschetul, fiecare avand o multitudine de opțiunilde pariere, dar la Betano poti paria live si pe Moto GP, Formula 1, Snooker, 8-ball si multe altele. Iar aproape in orice moment al zilei din cele 24 de ore veti gasi la Betano cel putin 30 de evenimente live disponibile.

In plus, la Betano ai posibilitatea sa si vezi multe evenimente in direct, in timp ce pariezi, cu ajutorul opțiunii de Live Streaming, pariurile putand fi plasate fie din fata unui calculator sau in mers, cu ajutorul unui dispozitiv mobil. Succes!