Sportingbet – Prezentare generală

Sportingbet – Prezentare generală

Sportingbet oferă o platformă atractivă și fiabilă pentru pariuri sportive, cu peste 2 milioane de clienți din întreaga lume. Cotele Sportingbet sunt in general bune, departamentul de servicii pentru clienți are o reputație excelentă, iar ofertele si in special ofertele speciale sunt foarte atractive. Daca avem in vedere aspectele mai putin pozitive ale platformei, trebuie sa mentionam ca site-ul se incarca putin mai greoi si ca nu oferă o aplicație mobilă si pentru dispozitivele Android. In continuare vom prezenta aceste puncte forte și slabe ale agentiei de pariuri online Sporting mai detaliat.

Încredere și stabilitate financiară la Sportingbet

Va asiguram ca Sportingbet este o opțiune sigură, fiabilă pentru orice parior. Agentia funcționează din 1998 anul și în prezent administrează peste un milion de pariuri pe zi în toată lumea. Daca luam ca si exemplu UK, divizia britanică a companiei  are sediul central la Londra și este listată la bursa din Londra inca din anul 2001. Pe partea negativa am mentiona faptul ca impunerea de limite pentru pariorii puternici este o practică comună, deși nedreaptă, în rândul caselor de pariuri online, iar Sportingbet nu face exceptie de la aceasta practică, in trecut existand plangeri ca urmare a restricționării severe a unor conturi ca urmare a unor castiguri imense.

Cotele si oferta Sportingbet

Sportingbet oferă, în general, cote competitive, iar cele pentru baschet, baseball și fotbal american sunt de-a dreptul excelente. De asemenea, merită să urmăriți si cotele de la cursele de cai, unde veti avea parte de multe surprize placute.

Sportingbet oferă o selecție foarte largă de evenimente pe fotbal, acoperind atat aproape toate ligile majore, cat și ligile minore notabile.Cotele Sportingbet la fotbal variază de la medii la foarte bune, așa că agentia si-a atras foarte multi fani pasionati de sportul rege.

Pe partea negativa, menționam faptul că, în ciuda cotelor sale în general foarte atractive pentru alte sporturi, cotele pentru golf la Sportingbet tind să fie inferioare concurentei.

Promoții si bonusuri la Sportingbet

Sportingbet oferă clienților un pariu fără riscuri la înscriere. După ce v-ați înscris la Sportingbet, puteți de asemenea participa la sistemul său bazat pe puncte, pentru a câștiga bonusuri săptămânal. Cu cât pariați mai mult într-o săptămână, cu atât mai mare va fi si valoarea bonusului, care este stabilite în fiecare luni a saptamanii. În plus, Sportingbet este cunoscut pentru ofertele promotionale și bonusurile pe fotbal, precum și pentru ofertele specifice evenimentelor dintr-o gamă largă de sporturi, printre care cursele de cai, tenis și golf.