Tot ce trebuie sa stii despre cum sa pariezi la eFortuna – Fortuna Bet

Tot ce trebuie sa stii despre cum sa pariezi la eFortuna – Fortuna Bet

Cum sa pariati la eFortuna – Fortuna Bet

Procesul de a plasa un pariu la eFortuna – Fortuna Bet este foarte simplu. Tot ce trebuie sa faceti este sa va faceti un cont la eFortuna – Fortuna Bet, sa-l alimentati si apoi puteti plasa primul dumneavoastra pariu, procedand astfel: apasarti pe butonul „Pariaza on line”, iar in partea dreapta veti gasi lista de sporturi din oferta eFortuna – Fortuna Bet. Selectati sportul dorit, apoi tara si ulterior competitia care va intereseaza. Astfel vor fi afisate toate partidele disponibile ale competitiei respective, urmand ca dumneavoastra sa alegeti selectiile si pronosticurile.

La eFortuna – Fortuna Bet puteti plasa mai multe tipuri de pariuri: pariul simplu, multiplu sau pariu tip sistem, pariu tip sistem cu baza, asa ca inainte de a da click pe butonul „plasati pariul” va trebui sa selectati tipul de pariu pe care doriti sa-l plasati. Iar la eFortuna – Fortuna Bet puteti face acest lucru, plasand pariuri fie de pe varianta desktop, fie direct de pe telefonul mobil, in timp ce va aflati in miscare.

Cum sa descarcati aplicatia eFortuna – Fortuna Bet pentru mobil

Pentru a va plasa pariurile la eFortuna – Fortuna Bet direct depe telefonul mobil, va trebui sa descarcari aplicatia Fortuna, disponibila atat pentru utilizatorii de Android, cat si pentru cei de iOS. Pentru iOS este ceva mai simplu, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa intrati in AppStore si dati o cautare dupa aplicatia Efortuna. O veti gasi imediat si apoi nu trebuie decat sa urmati instructiunile de acolo. Pentru utilizatorii de Android este putin mai complicat, intrucat aplicatia de la Fortuna nu poate fi gasita pe Google Play, deoarece Google Play nu accepta aplicatiile pentru jocurile de noroc. Dar ceea ce trebuie sa faceti nu este deloc complicat: trebuie sa intrati pe site-ul eFortuna – Fortuna Bet si sa descarcati de aici aplicatia pentru Android, urmand acesti pasi:

-Accesati site-ul eFortuna – Fortuna Bet;

-Click pe butonul „Descarcare”;

-Confirmati „descarca aplicatia” si parcurgeti pasii prezentati aici;

-Odata descarcata aplicatia, intrati la setarile telefonului si permiteti instalarea fisierului, prin activarea optiunii „surse necunoscute”;

– Apasati „instalare” pentru a finaliza procesul si de acum inainte veti putea paria la eFortuna – Fortuna Bet si de pe mobil.

Avantajul competitiv fata de alti bookmakeri online este reprezentat de faptul ca la eFortuna – Fortuna Bet puteti sa va alimentati contul online direct din agentiile stradale, la Fortuna Cashpoint. Depunerea minima este de 10 Ron, procesarea se face instant, iar taxele sunt 0%.

Mult succes cu eFortuna – Fortuna Bet!