Sportingbet

Sportingbet

M-am dus la chat si m-am plans despre 38 (!) Rotiri moarte in Starburst, ceea ce nu este normal pentru slotul respectiv.

Hector a raspuns cu un raspuns automat despre noroc si coincidenta si tot ce a generat chestii si apoi mi-a spus sa … sterg datele browserului meu!

Intr-o discutie anterioara, Konrad m-a asigurat ca managerul ma va contacta a doua zi, ceea ce nu s-a intamplat, desigur. Am cerut de mai multe ori managerul, dar nu am primit niciodata un raspuns.
Ulterior mi s-a spus ca managerul nu va fi niciodata disponibil pentru a discuta cu jucatorii. Grozav.

Konrad m-a mintit, ceea ce nu ma surprinde deloc. Ambele ori in chat au raspuns doar cu iritantul: Ai o intrebare concreta? Ori de cate ori am facut plangere si am explicat ce s-a intamplat. Apoi au inchis chatul in timp ce eu tot scriam.

Am reclamat sprijinul legat de Hector prin e-mail si am primit din nou un raspuns din partea lui Gerhardt care mi-a spus din nou sa-mi inchid contul pentru ca ma plang de corectitudinea sloturilor. A inclus sfaturi despre a nu juca sub influenta drogurilor, a depresiei si a alcoolului! Si asa au continuat discutiile in sir cu anagajatii Sportingbet fara sa ajung la vreun rezultat pozitv. Concluzia a fost ca mai bine castigi sume mici si nu atragi atentia asupra ta.