Betstars

Betstars

O gama larga de optiuni si piete de pariuri sportive si o selectie masiva de metode de depunere si retragere fac din Betstars o alegere buna pentru pariurile online. Acestea ofera o selectie excelenta de pariuri live in joc, iar pentru a juca „din mers” exista un site mobil bun si o aplicatie mobila cu aspect foarte ordonat pentru dispozitivele Apple iOS si Android, care arata de fapt mai bine decat site-ul principal. Insa optiunile de asistenta pentru clienti sunt slabe, avand doar un formular de asistenta de contact pentru a contacta problemele si intrebarile Betstars.

Un chat in direct 24 de ore Betstars ar fi mult mai bun! In ceea ce priveste bonusurile, acestea sunt destul de grozave cu un „miza pariu de 10 GBP, obtineti 20 de lire sterline la prima promotie a pariurilor gratuite, iar promotia„ Spin si Pariu ”este ceva unic pentru Betstars, pe care credem ca il veti iubi.

Avand in vedere ceea ce este, BetStars nu prea are prea multe de oferit atunci cand vine vorba de pariuri live (sau speciale pentru asta), dar urmariti acest spatiu, intrucat bazele pentru ceva destul de bun incep sa prinda contur si sa urce vertiginos in topul cel mai bune case de pariuri online.