Betano

Betano

Ca jucator nou la Betano, ai sansa sa primesti un bonus de pariuri gratuit de 500 ron, pariand undeva intre 10 si 500 ron din banii proprii pe primul pariu. Pur si simplu faceti un pariu de pana la 500 ron, la o cota de 2,00 sau mai mare, si veti fi eligibil pentru bonusul Betano. Daca pariul dvs. s-a calificat pentru oferta, veti primi un pariu gratuit de aceeasi suma ca si cel al primului dvs. pariu. Puteti paria mai mult de 500 ron daca doriti la primul pariu, dar veti primi doar un bonus de maximum 500 ron.

Cealalta oferta in curs de desfasurare este actuala promotie de asigurare Multibet, in care pariurile castigate / remize / castigari de cinci ori mai mari (sau mai mari) pe ligi europene majore selectate sunt asigurate de pierdere. Daca multibetul dvs. este pierdut printr-o singura selectie, Betano va va rambursa pana la 25 de ron, pe care il puteti folosi pentru a face un pariu de recuperare si pentru a castiga ceea ce va apartine.

Probabilitatea pare destul de competitiva, dar este evident ca Betano se concentreaza in principal pe fotbal, unde se incearca o oferta puternica. Astfel, exista intotdeauna cel putin cateva sute de piete oferite in fiecare zi. De exemplu, la momentul scrierii acestei recenzii, Betano ofera peste 1287 de piete de fotbal pe care poti paria.