22bet

22bet

In ceea ce priveste profunzimea pariurilor, in primul rand fotbalul, potrivit experientei noastre 22BET, este echipat cu un numar deosebit de mare de piete de pariuri. Oferta pentru tenis este mai mica. Cu toate acestea, cele mai importante optiuni de pariere sunt disponibile, cum ar fi pariurile cu handicap, sansa dubla, scorul final sau pariurile la jumatate de timp, sfaturi pentru urmatorul obiectiv, urmatorul colt sau numarul de goluri.

In comparatie cu alte case de pariuri, poate convinge furnizorul aici in experientele noastre 22BET pe deplin, deci exista si o evaluare corespunzatoare buna a 22BET in test. Numarul de optiuni de pariere arata ca fondul companiei este de mai multi ani pe piata si stie ce vor clientii.

Suntem impresionati in mod deosebit de pariurile de fotbal si, desigur, sunt posibile toate competitiile importante, precum pariurile pe Campionatul European si Mondial, Liga Campionilor sau Europa League. Cu toate acestea, sunt disponibile si alte ligi cunoscute, precum Premier League, Bundesliga germana, Primera Division sau, desigur, Europa League.

In ligile mai putin cunoscute intalnim intalniri in Rusia, America de Sud, Africa si Asia. Exista multe evenimente diferite pe glob cu cote. Portofoliul de carti sportive ne poate convinge pe deplin, in opinia noastra, acest lucru nu este de la sine inteles pentru o casa de pariuri care este atat de scurta pe piata. Prin urmare, oferim un scor ridicat in testul nostru 22BET pentru oferta de pariuri sportive: 10 din 10 puncte.