Maxbet – Prezentare generala

Maxbet – Prezentare generala

Metode de efectuare a unei depuneri si verificarea identității la Maxbet

La Maxbet poti efectua depuneri prin numeroase metode: cu cardul, prin transfer bancar rapid, portofele electronice și Paysafecard. Cu toate ca Maxbet are cazinouri stradale răspândite prin toată Romania, deocamdata nu ofera posibilitatea de a depune bani în contul online din sălile de jocuri. Insa metodere de depunere sunt multiple, asa ca nu trebuie sa va faceti probleme din acest punct de vedere.

La Maxbet nu se pot efectua depuneri cumulate mai mari de 200 de eoro si vei putea efectua retrageri din cont dupa ce vei parcurge procesul de verificare KYC. Acest proces trebuie parcurs în maxim treizeci de zile de la deschiderea contului, conform legii. Un mare avantaj pentru clienții noi este reprezentat de bonusul fără depunere in valoare de 50 de lei, supus unor termene si conditii.

Oferta sportivă, pariurile live și cotele la Maxbet

Oferta de pariuri sportive Maxbet include peste 20 de sporturi, iar in ceea ce priveste oferta pe fotbal este destul de generoasa, suficientă credem noi pentru toti cei care indragesc si pariaza pe acest sport, regasindu-se, de exemplu, meciuri din liga a III-a suedeză sau norvegiană. Nici celelalte sporturi nu stau deloc rau la capitolul oferta, iar daca ne referim la pariurile live putem spune ca in ceea ce priveste fotbalul oferta este poate un pic mai slabă decât la alte case de pariuri on-line (dar sigur vei gasi sa pariezi ceea ce te intereseaza), insa Maxbet pluseaza in ceea ce priveste tenisul live, unde ofertele sunt printre cele mai bune, cu un numar mare de partide oferite. Lipsa unui serviciu de live streaming poate nemultumi unii pariori mai exigenti, dar avand in vedere ca mai mult de jumate dintre operatorii licențiați sunt într-o situație similara nu trebuie sa fiti dezamagiti.

În ceea ce privește cotele Maxbet, acestea sunt competitive, unele chiar peste media pietei, cel puțin cele pentru 1×2.

Aplicația Maxbet pentru dispozitivele mobile

La acest capitol ceea ce este de evidentiat reprezinta faptul ca Maxbet va ofera două aplicații pentru mobil, una pentru pariuri sportive si una pentru casino, ambele fiind disponibile atât Android, cât și pe pe IO. Deținătorii unor dispozitive mobile cu Windows sau alte sisteme de operare pot paria direct din browser-ul optimizat.

Promoții si bonusuri disponibile la Maxbet

Poate cea mai buna oferta de la noi din tara este oferita de Maxbet, noii clienti putand un bonus fără depunere de 50 de lei imediat dupa ce parcurg procesul de verificare KYC și introduc codul promotional. Iar dupa efectuarea unui depozit, mai poti primi și un bonus suplimentar de bun denit de 100%, până la suma de 700 de lei.

Clientii Maxbet care au deja un cont beneficieza de un bonus la pariurile multiple, care incepe de la 3% pentru biletele de pariuri cu 3 meciuri și poate creste chiar până la 100%, pentru biletele de pariuri cu 15 meciuri. In plus optiunea promotioanala „Asigurare la pariurile multiple” face ca tu sa primesti înapoi banii pariați in cazul in care te scoate un singur meci de pe bilet. Asa ca nu mai sta pe ganduri si fa-ti chiar azi cont la Maxbet! Succes!