Baumbet

Baumbet

Clientii cu Baumbet pot retrage total sau partial pariurile deschise inainte de expirare. Pariurile cu cash out asigura un profit dintr-un pariu castigator sau limiteaza pierderea indiferent de rezultatul final al evenimentului. Pariurile pre-meci si in joc pot fi incasate si soldurile contului sunt actualizate imediat.

Baumbet ofera clientilor numeroase evenimente in joc care acopera toate sporturile de pariuri populare. Cele mai multe evenimente live sunt pentru meciuri de fotbal, dar sunt prezentate alte sporturi precum tenis, cricket, golf si baschet. Transmiterea in direct este disponibila pentru cursele de cai si fiecare eveniment din alte sporturi prezinta o reprezentare vizuala a evolutiei jocului.

Clientii cu Baumbet pot plasa pariuri pe piete speciale pentru evenimente din fotbal, curse de cai, balti si alte sporturi. Aceste piete speciale se prezinta sub forma unor duble si treble care nu sunt disponibile printre optiunile obisnuite de pariere. Specialurile zilnice seamana cu pariurile personalizate cu alte case de pariuri, dar combinatiile sunt create din evenimente fara legatura.
Daca stam bine sa ne gandim, nu este rau pentru inceput la o casa de pariuri online asa tanara cum este Baumbet. Dar se putea pornii si mai bine aplicatia mobila si in special sectiunea de facilitati ce se ofera pariorilor. Am inteles ca optiunile de pariere se imputineaza pe masura ce ne adancim in ligile pe care jucam, dar optiunile din aplicatia mobila puteau fi mai bune si mai multe.