Aspecte pozitive si notablie asupra casei de pariuri Betwinner

Aspecte pozitive si notablie asupra casei de pariuri Betwinner

Consider ca BETWINNER este complet serios, dar, din pacate, au ales doar licenta slaba din Curaçao, chiar daca este o licenta 8048 / JAZ, care promite mai multa seriozitate decat, de exemplu, licenta 365 / JAZ. Dar aceasta licenta nu face totul bine. De exemplu, aceasta licenta nu necesita o abordare deschisa a subiectului dependentei de jocuri de noroc, iar BETWINNER nici macar nu incearca sa o abordeze. Exista doar cateva linii ascunse in termeni si conditii, iar limitele sau suspendarile sunt posibile numai contactand serviciul clienti direct.

Printre acestea, gasesc „litere mici”, deoarece, cu litere minuscule, se spune de fapt ca utilizatorilor din, printre altele, Romania si Austria li se refuza ronegistrarea. Dar m-am putut ronegistra fara probleme si, in chat, m-au asigurat ca probabil va functiona pana la urma. Cu toate acestea, raman usoare indoieli. Toate acestea sunt pacate pentru o casa de pariuri care ar putea ajunge la varf oferind pariuri. Daca doriti sa stergeti contul BETWINNER, puteti gasi instructiuni si sfaturi practice in ghidul conectat,

In ciuda punctelor slabe mentionate mai sus, puteti fi siguri ca soldurile dvs. de credit sunt complet sigure cu BETWINNER, iar datele dvs. raman criptate in orice moment. Casa de pariuri cu radacini rusesti si sediul central in Cipru are peste 400.000 de utilizatori online.

Dar cand vine vorba de servicii pentru clienti, BETWINNER poate obtine din nou note aproape complete. In plus fata de cinci adrese de e-mail disponibile si un formular, veti primi chat live 24/7 si o linie telefonica directa catre Marea Britanie, pentru care puteti, de asemenea, sa aranjati in mod convenabil un apel invers. Foarte placut: aici se vorbeste Romanian. Deci, puteti comunica fara probleme chiar si fara cunostinte de limba engleza.

In plus, serviciul pentru clienti prin toate canalele cu intrebarile mele de testare sa dovedit a fi extrem de competent si prietenos. Vitezele de raspuns respective au fost, de asemenea, convingatoare (timpul de asteptare este chiar afisat). Potrivit experientei mele in Betwinner, uneori trebuie sa asteptati raspunsurile dvs. de chat seara tarziu, noaptea si dimineata devreme. De asemenea, ar trebui sa puteti vorbi engleza in aceste perioade si s-ar putea sa dati peste un chatbot.

Cu toate acestea, imi lipseste sectiunea Intrebari frecvente, care ar putea sa nu fie chiar necesara pentru asistenta. In schimb, exista cateva puncte cheie introductive pe pagina de inceput, o introducere sub „Despre noi” si un ghid de pariere oarecum ascuns pentru primii pasi la BETWINNER. Twitter si Instagram au noutati si promotii in mod regulat, dar pagina de Facebook nu este gestionata.