Prezentare generala 1xBet

Prezentare generala 1xBet

Istoricul 1xBet

1xBet a fost fondat în anul 2011, este licențiat in Curacao și are background est-european. Casa de pariuri on-line 1xBet are peste 400.000 de jucători activi, cei mai multi dintre acestia provenind din fostele tari sovietice, Portugalia, Germania și Africa. Actualmente, 1xBet este o agentie „la modă” pentru mulți jucători, dospunand de o platforma fiabila și o aplicație mobilă de exceptie.

Procesul de înregistrare la 1xBet

Procedura de înregistrare la 1xbet este extrem simplă. Va puteti înregistra la 1xbet cu un singur clic, pe baza unui nume de utilizator și o parolă. În mod alternativ, puteți utiliza telefonul și puteți obține un cod de confirmare prin SMS. De asemenea, vă puteți înregistra prin e-mail, completând toate câmpurile solicitate. Pentru a vă verifica contul, trebuie sa lasatti numărul de telefon. În plus, trebuie să introduceți toate informațiile obligatorii și apoi să încheiați modul KYC la timp pentru a fi pregătiți pentru a face prima retragere. În cazul în care doriți să vă ștergeți contul, acest lucru se face prin contactarea serviciului de asistență pentru clienți, care va vor ghida în mod corect și rapid.

Pariurile sportive și pariurile live la 1xBet

Oferta de sport 1xBet constă in peste 1.000 de evenimente sportive zilnice. De asemenea, pariurile live sunt disponibile 24 de ore pe zi. Sunt furnizate peste 30 de piețe pentru fiecare eveniment: pariuri pe cornere, cartonașele galbene, marcatori etc. La 1xBet va veti bucura atat de o lățime mare a ofertei de pariuri, cat si de o profunzime nemaipomenita a acesteia, care sa satisfaca cerintele si celor mai pretentiosi pariori.

Bookmakeulr online 1xBet oferă aplicații excelente pentru dispozitivele mobile pentru Android, iOS și Windows, în combinație cu un site mobil optimizat. In plus, peste 140 de metode de plată sunt la îndemâna jucătorilor, iar retragerile din portofele electronice și criptomonede sunt finalizate în doar câteva minute. Asistența pentru clienți trebuie functioneaza 24 din 24 de ore și poate fi contactata prin chat-ul live, e-mail și telefon.

Punctele forte ale 1xBet:

Bonusuri și oferte promoționale interesante;

Aplicații native pentru Android / iOS;

Urmăriți meciuri in direct prin serviciul de live streaming;

50+ sporturi in oferta;

Metoda de plată foarte diversificate (140+).

Punctele slabe ale 1xBet:

Politica dura asupra KYC;

Plățile prin Paypal nu sunt disponibile;

Unii utilizatori sunt de parere ca varianta desktop a site-ului este prea complicata;

Cote mai mici la pariurile secundare.

In concluzie, platforma 1xBet oferă atât de multe piețe și produse ca satisface atat utilizatorii de agrement, cat si pariorii experimentati, fiind considerat unul dintre cei mai buni operatori de pariuri on-line la nivel global. Merită cu siguranta să incercati serviciile 1xBet. Mult succes!