La Betstars joci complet protejat

La Betstars joci complet protejat

Protecție pentru jucătorii cu probleme potențiale

In calitate de companie responsabila, BetStars  ia foarte în serios siguranța clienților săi. Verificările sunt drastive, implicând numele clienților, adresele și detaliile de vârstă, pentru a se asigura că doar cei cu vârsta legală pariază pe site. Există, de asemenea, o secțiune extinsă de sfaturi care detaliază modul în care vă puteți proteja contul și datele personale.

Există, de asemenea, opțiuni disponibile pentru a vă limita contul, dacă simțiți că sunteți pradă comportamentului compulsiv și dependent atunci când vine vorba de pariuri. Pe site există un chestionar scurt care vă ajută să evaluați și să verificați propriile modele de comportament în raport cu pariurile dumneavoastra. Acesta poate fi un instrument extrem de util pentru a vedea dacă vă încadrați în tipare compulsive de comportament.

BetStars oferă link-uri către chestionarele GamCare și NCP Gambling – ambele sunt site-uri care pot oferi sprijin suplimentar jucătorilor compulsivi. Acesta este un alt motiv pentru a consideram BetStars o agentie de pariuri online de încredere. Un link către Gamblers Anonymous este de asemenea disponibilă pe site-ul BetStars. Va puteți exclude singuri pentru perioade mai scurte sau mai lungi de timp sau dezactiva contul, dacă întâmpinați astfel probleme. Sfaturi despre cum să faceți toate acestea sunt furnizate în secțiunea de ajutor.

O gamă variata de sporturi pe care sa pariezi la Betstars

La BetStars puteti paria pe o mare varietate de sporturi, cu peste 30 de categorii de sporturi disponibile. Fanii sporturilor obișnuite, cum ar fi fotbalul și tenisul sunt bine reprezentati, dar la Betstars va puteti plasa pariurile si pe sporturi precum fotbalul americam NFL, rugby sau jocuri gaelice. Piețele eSports sunt, de asemenea, prezente dacă doriți să pariați la Dota2 sau League of Legends, spre exemplu. Evenimentele politice si divertismentul sunt prezente, de asemenea, la Betstars.

BetStars evidențiază, de asemenea, câteva pariuri populare pe pagina sa de start, precum și acele pariuri special selectate, care au o creștere a cotei pe loc.

Un lucru extrem de util este reprezentat de faptul ca pe pagina sa de start BetStars veti gasi pariurile populare, precum si pariuri selectate care beneficiaza de cresterea cotelor. Astfel va va fi mult mai usor sa gasiti selectiile dorite si sa va plasati pariurile la Betstars.

Limite de pariere la Betstars

Nu există informații specifice pe site-ul Betstars despre limitele de pariere, în schimb bookmakerul sugerează să faceți clic pe biletul de pariere pentru a afla care sunt sumele permise maxime și minime de pariere pentru dumneavoastra.

Mult succes cu Betstars!