Tânărul Dostal a izbucnit în poarta cometei. Un vis devenit realitate, a spus el

Tânărul Dostal a izbucnit în poarta cometei. Un vis devenit realitate, a spus el

Doi reprezentanți ai două generații de hochei au trecut după cea de-a 34-a etapă extra-ligă împotriva lui Karlovy Vary în fața dressingului câștigătorului Kometa Brno. Portarul Lukáš Dostál, în vârstă de 18 ani și primul extraleag, și fundașul Ivan Baranka, 33 de ani, 124 începe în cea mai înaltă competiție din Cehia, dar și trei Jocuri Olimpice pentru Slovacia, patru campionate mondiale sau șapte sezoane în KHL.

“Am aflat că a avut premiera (Dostál), dar a fost excelent, a fost o certitudine și cred că a prins ca un animal de companie experimentat”, a lăudat experimentatul portar al debutantului din sfertul slovac, care la sfârșitul anului a arătat o performanță grozavă la Campionatul Mondial ani.

Au fost doar cei care l-au mutat în setul Cometei pentru Extraleague, până acum s-a alăturat doar în Liga Campionilor și, altfel, s-a înscris în prima ligă Trebic.Captând excelent, omorând 21 de fotografii cu un succes de 95,45 la sută.

„Mi-a plăcut atât de mult, băieții au dat o performanță fantastică, m-au ajutat mult și am blocat multe fotografii. Am prins în fața celor mai buni fani din țară și am câștigat. Visul meu din copilărie s-a făcut realitate “, a spus portarul, redactat de Anaheim pentru NHL.”

El a cunoscut faptul că urma să prindă. „Dar am dormit bine, nu era nervozitate”, a zâmbit el. El și-a confirmat calmul prin mai multe intervenții, nu a trebuit să stingă o situație „proastă” în cută. Într-un caz, el a fost ajutat și de un băț.

În plus, el a scos o cască greu purtată din meci după câteva lovituri pe cap. „În prima perioadă, au tras la mine de trei sau patru ori. Probabil să discutăm ”, a remarcat el.El a adăugat mai serios: „Am rămas cu rachetele. Dacă nu i-aș fi păstrat, ar fi fost în jurul umărului meu. M-au lovit în cap și, din fericire, nu s-a terminat în poartă, așa că nu contează. ”

El a menținut cea mai bună intervenție la mijlocul celei de-a doua treimi. Cometa după un început de nituire, când a dominat complet, a încetinit brusc, Karlovy Vary, dimpotrivă, s-a trezit și în starea 3: 1 pentru că Ondrej Beránek a condus la Dostal. Și-a zbuciumat umerii, indicând un val și o trecere, apoi a încercat un bluff după apropiere.Debutantul în cușca din Brno a ținut betonul „blocat” pe gheață și datorită faptului că pucul a rămas în fața liniei de poartă.

Poate că a fost cheia victoriei.

, Am crezut că o să plece, dar el a tras brusc pucul la sine. Am pus balta la pământ și, din fericire, pucul a rămas sub mine, dar nu a însemnat deloc “, a lăudat Dostál adversarului.

Baranka, care, spre deosebire de tânărul portar, ar putea fi împotriva lui Karlovy Vary jucând pentru Comet, cu greu putea conta până vineri dimineață. Joi seara a venit la Brno cu echipamentul încă umed de la antrenamentele de dimineață la Vítkovice, unde s-a mutat la Brno.Vineri, transferul său a fost finalizat cu ultimele semnături în contracte.

Baranka s-a alăturat primei apărări Brno cu Ondřej Němec. Sosirea sa, pe de altă parte, a stat în locul fagului american Nicholas Schaus, la care a ajuns Pardubice. Pentru prima dată a auzit că fundașul titlului îl interesează miercuri, când Vítkovice a jucat împotriva lui Pardubice. Vítkovice l-a eliberat, deși a fost cheia lor înapoi, deoarece știau că Baranka va ajunge cu ei oricum după sezon; nu au fost de acord cu el cu privire la înălțimea noului contract.

Este la Brno până la sfârșitul sezonului. „În timpul zilei, am avut multe întâlniri, întâlniri tactice. Teoretic eram bine pregătit, așa că acum transformă-l în practică.Aveam câteva rezerve acolo, dar cu cât joc și mă antrenez cu echipa, cu atât mai bine ar trebui să fie ”, a sperat el.