Sparta se întărește odată cu sosirea lui Sedlacek. Însă atacul nu o va deranja

Sparta se întărește odată cu sosirea lui Sedlacek. Însă atacul nu o va deranja

iDNES.cz a scris despre mizeria din Sparta lui Krupp la începutul săptămânii. Cel mai dureros loc din clubul din Praga este ofensiva. „Avem potențialul pentru mai multe goluri la jucătorii noștri”, a fost de acord Uwe Krupp. Cel mai apropiat Pardubice este cel mai aproape de Rostislav Marosz, cu nouă goluri.

Și Sparta?Maximul este acum opt goluri ale căpitanului Petr Vrána, Lukáš Pech și Jan Buchtele. “Sparta îi lipsește diferența jucătorilor pe care i-a avut întotdeauna”, a declarat atacantul lui Chomutov, Radek Duda, după ce a câștigat echipa sa: 4: 3 la Praga, pe 2 ianuarie. în căutarea atacului, era interesată de returnații din străinătate.Căutat puternic pentru Tomáš Plekance (ales Kladno cu Brno), interesat de asemenea de Jan Kovář (Pilsen) sau Tomáš Filippi (Liberec), dar se pare că nu poate corespunde ofertelor financiare ale altor concurenți. canadianul venit Blair Jones (pentru meciurile cu Sparta 4, 1 + 0), care a fost în liga germană în sezonul trecut, și Kevin Klima, care nu a fost de acord cu antrenorul său, Vladimir Ruzicka, să continue la Chomutov anul trecut.Sparta este a cincea echipă pentru Klima în acest sezon, plecând din ligile AHL și ECHL de peste mări prin Kadaň. al nativului din Zlín) pe care Sedláček l-a plătit pentru un număr clar unu. El a prins 33 de meciuri cu o rată de succes de 90,66 la sută.Cum va sta cu Matěj Machovský, care a jucat 31 de meciuri la Sparta (92 la sută succes)? p>

Sparta Sports Manager, Michal Broš, pentru site-ul clubului, a spus însă că Machovský rămâne numărul unu. “Am avut ocazia să-l determinăm să-l găzduim pe Jakub Sedlacek până la sfârșitul sezonului, așa că am decis să-l folosim pentru a întări pliul de către un portar cu experiență înainte de sfârșitul dificil al sezonului.” numărul doi David Honzík pleacă în prima ligă pentru a prinde Jihlava.