Perfect jumătate de timp și înregistrare personală. Dar victoria nu l-a bucurat din nou pe Balvin

Perfect jumătate de timp și înregistrare personală. Dar victoria nu l-a bucurat din nou pe Balvin

Practic, prima jumătate a oaspeților a fost condusă de maximum 12 puncte. A fost mulțumită berii naționale cehe care a acordat jumătate din punctele sale în primul sfert.

Din repriza de deschidere, Balvin a luat 12 puncte într-o filmare 100% 6/6. În cele din urmă, el și-a depășit maximul anterior din meciul din noiembrie împotriva lui Bayern Munchen și a fost cel mai bun marcator al echipei. El a transformat opt ​​din zece încercări.

“Este greu de judecat dacă primesc respect, dar sunt din ce în ce mai productiv, deci sunt mai productiv pentru echipa mea, așa că rivalii mei sunt mai concentrați asupra mea”, a spus Balvin.

Recordul său personal este două mingi pe care le-a câștigat, iar în 18 minute a adăugat și cinci recuperări și un asistent.Meciul s-a încheiat din cauza problemelor cu faulturile de pe bancă.

„Al patrulea fault m-a pus pe bancă, dar nu cred că mă va limita. Încercăm doar să jucăm din greu ”, a spus Balvin.

„Meciul s-a rupt în minutul 25 când au intrat pentru prima dată la conducere. Nu am putut să profităm de faptul că jucau șapte jucători cu o rotație mai mică din cauza accidentărilor “, a regretat el. rebounds.

Gran Canaria a pierdut a cincea din ultimele șase jocuri din Euroliga și s-a îndepărtat din nou de playoff-uri. Specialitatea ei este cursul turbulent al duelurilor.Săptămâna aceasta au pierdut un meci bine jucat cu Real Madrid.

Veteranul brazilian Marcelinho Huertas a petrecut o seară grozavă în tricoul Baskonie, acumulând 24 de puncte (4/5 fire), șase asistențe și trei recuperări. Francezul Vincent Poirier a adăugat 20 de puncte, iar un senegalez cu pașaport spaniol Ilimane Diop a asigurat 13 puncte și 10 recuperări și a aruncat, de asemenea, un bloc pe Balvin. Marele Club al Rusiei a cedat lui Maccabi Tel Aviv, Israel, cu un fulger de aproape 75 la sută filmând pentru două puncte.Johnny O’Bryant a ajutat 14 puncte și cinci recuperări la succes.

Maccabi așteaptă Moscova să câștige din 2004 și a învins ultima oară pe CSKA în semifinalele Eurolegiei din 2014, de atunci, nouă meciuri au dus la o victorie a Rusiei.

CSKA nu a fost suficient pentru a obține 16 puncte și Șase asistențe de Nanda De Cola și 16 puncte plus patru recuperări de la Will Clyburn.Barcelona a câștigat al cincilea la rând, jucând acasă la Panathinaikos Atena 79:68, a decis să intre în a doua repriză când catalanii s-au arătat. Seria 14: 0.

Câștigătorul a fost duo-ul francez Thomas Heurtel (23 de puncte) și Kevin Seraphin (14 puncte și opt recuperări).Panathinaikos nu a ajutat la o altă performanță bună a lui Janis Papapetr, autoarea a 17 puncte și patru câștiguri. Într-adevăr, jucătorul grec a fost un jucător în clubul din Atena, cu un scor de două cifre.

Bayern Munchen a făcut față Milanului 93:87 într-un duel dintre cele două campionate, când a renunțat la atacul final al clubului italian. Maodo Lo a condus Bavaria cu 18 puncte (4/5 fire) și cinci asistențe, Nihad Djedovič a luat 18 puncte, iar Petteri Koponen și Ștefan Jovic au obținut 14 puncte.Derrick Williams ar putea alege o seară mai slabă, făcând opt puncte și șase recuperări.

Mike James cu 29 de puncte (cinci fire) și cinci asistențe au jucat grozav la Milano, iar Arturas Gudaitis cu 18 puncte și 10 recuperări, dar în ciuda pierderii Nemanji Nedovič nu reușește să treacă.

Viitorul lui Podgorica a reușit în duelul din ultimele două întregi prin luarea unui Darwinafaku Istanbul cu un punct – 75:74. Norris Cole a lovit clubul din Muntenegru cu trei secunde înainte de final. Are 17 puncte în total. Edwin Jackson a ajutat la câștigarea a 18 puncte.Goga Bitadze a capturat 11 puncte, patru recuperări și patru blocuri.

Cel mai bun marcator al clubului turc a fost Toney Douglas cu 14 puncte, adăugând nouă asistențe și patru câștiguri.