Palát respinge, marchează și trece. Și Tampa Bay guvernează întreg NHL

Palát respinge, marchează și trece. Și Tampa Bay guvernează întreg NHL

„Puck-ul m-a lovit rău la gleznă. Nu am putut patina sau alerga, doar mersul pe bicicletă. Dar, din nou, aș putea fi acasă cu soția mea, care avea un termen limită ”, spune tânăra de 27 de ani. „A fost grozav că am putut să o susțin. Și nașterea unei fiice a fost ceva minunat ”, entuziasmează Palát. „Dar mi-a fost teamă să nu mă încadrez în formația. Băieții au jucat grozav ”, remarcă Palát. „Ne-a lipsit cu adevărat.Este o parte importantă a echipei “, a declarat atacantul Tâmlei, Tyler Johnson. Călcarea fulgerului cu cehul harnic ar putea regrupa armele ofensive în mai multe linii și a marcat în ultimele 14 dueluri din 2018 (o singură înfrângere în prelungiri cu Winnipeg). jumătate din partea de bază. Ultima dată când a învins-o pe Caroline 3: 1, Palát a contribuit și ea la un obiectiv.

“Am avut un număr similar de puncte la această etapă anul trecut, dar acum suntem mai puternici”, compară Palát. „Jucăm mai uniform în acest an.”

Un club însorit din Florida confirmă rolul unuia dintre cele mai mari favorite ale NHL din acest an.Cadrul consolidat, fără slăbiciuni majore, joacă împreună de mai multe sezoane, cu sprijinul lui Vasilevsky, Back Hedman sau temutul atacant Stamkos cu Kučerov – actualul lider al scorului NHL.

În Palestina, Paláta evaluează vara unui contract pe cinci ani (5,3 milioane USD în greutate anuală), ceea ce îl face al patrulea jucător cel mai bine câștigat din actualul lider NHL.

” Pentru Ondra, noul contract nu este o satisfacție, ci o motivație pentru lucrări ulterioare ”, notează agentul de hochei Robert Spálenka de la agenția reprezentativă Sport Invest. „El nu este tipul de jucător de hochei care să amețească scorul.Cu toate acestea, datorită modului său de a juca, a înregistrat un rating +/- de-a lungul carierei și îndrăznesc să spun că fiecare antrenor al echipei sale și-ar dori jucătorul de calibru ”. recunoaște că câteva puncte suplimentare în cont (până la 5 + 11 din 28 dueluri) ar contribui la o idilă perfectă.

“Înainte de sezon, întotdeauna cred că o să merg mai mult la poartă. Filmați mai des și nu vă gândiți atât de mult la înregistrări ”, povestește ea.Încercați însă să țineți pasul cu rezoluțiile atunci când vă alăturați lui Steven Stamkos, dublu titular al Trofeului Maurice Richard pentru cel mai bun jucător NHL. De multe ori călătorește în cercurile din zona de atac, iar când primește o trecere acolo, greșește foarte rar ”, Palát știe. – Dar ar trebui să o trag mai mult pe poartă. Acest lucru îmi va permite să leg mai mulți jucători și să-l ajut pe Stamkos, care va avea și mai mult spațiu. ” ei suspectează că au una dintre ultimele oportunități de a sărbători Cupa Stanley. „Este obiectivul nostru, dar nimeni nu spune cu voce tare că îl vom câștiga.Vom mai juca patruzeci de meciuri în playoff “, avertizează el.

Un nou tată nu vorbește despre trofeul de argint nici măcar acasă. Nu mai e timp. „Călătorim mult, iar când sunt acasă, încerc să ajut ceea ce pot. Cu o copertă mică, deghizată, mergem la plimbare. Este o relație puțin diferită “, zâmbește Palát.

De asemenea, îi amintește fiicei Adelka de scrisoarea sa” A “, pe care a pictat-o ​​pe stick. Iar după întoarcerea la gheață îi aduce fericire.