Mi-e dor de suc. Mă simt groaznic de obosit și nu știu ce este, Tavernman

Mi-e dor de suc. Mă simt groaznic de obosit și nu știu ce este, Tavernman

„Fizic, nu l-am avut. Când am ajuns pe suportul de mână, l-am mâncat. M-am luptat mult și chiar rănile pe care le-am lovit nu au fost răni superbe “, a declarat Krčmář după ce a terminat finalul. Nu, nu a fost Michal Krčmář de acum două sezoane. p>

Nu a fost nici măcar Michal Krčmář de la Jocurile Olimpice din Coreea. Cum fiecare pas îl costă un efort imens. Îmi este jenă pentru asta, îmi pare rău. Am vrut să mă trezesc în timpul Crăciunului, am vrut să-mi reglez formularul pentru a fi bine, dar nu am făcut-o.Îmi pare rău, dar știu că trebuie să schimb asta pentru a reveni la starea mea de bine ”, a spus el.

Nu a experimentat un preparat ideal de Crăciun.

Nu, nu era bolnav ca Andrew Moravec, el avea doar un program foarte încărcat.

După Ajunul Crăciunului, abia se odihnește și călătorește imediat cu Veronika Vítková la Gelsenkirchen, Germania, pentru o expoziție la Schalke, unde au terminat al șaselea.

” A fost atât de dificil, într-o zi ne-am trezit devreme, apoi am zburat în Germania, am lucrat acolo toată ziua, am mers să dormim în jurul nopții și apoi ne-am ridicat curând. Am ajuns acasă și am terminat complet. O vom face altfel data viitoare, a recunoscut Vítková.

„A fost o perioadă tulbure. După New Town, m-am simțit zdrobită.Apoi m-am relaxat, nu m-am simțit deloc rău, dar după Schalke am făcut două antrenamente și o pătură a căzut asupra mea ”, a descris el.

Și nu a fost chiar după sosirea în Oberhof.

„Este una dintre cele mai dificile piese de pe circuit. Dacă ai o zi bună, nu te superi. Dar dacă nu-i place, o va face de două ori ”, se temea. “Oricum, voi sări în cursă și voi vedea.” p> “Mă simt teribil de obosit acum și nu știu ce să fac”, Tavernman a descris impresiile sale dincolo de obiectiv. „Dacă ne antrenăm mult, înțeleg.Dar antrenamentele nu au fost deloc dificile. Mi-e dor să mă scol dimineața și să mă simt proaspăt. Mi-e dor de suc ”, i-a pus cenușă pe cap.

Unde poate fi o problemă? Aparent nu este în suprasolicitare. Nici nu ar trebui să fie în dietă, medaliatul olimpic de argint mănâncă în continuare același lucru.După deschiderea celor trei runde ale Cupei Mondiale, el a fost al cincisprezecelea, de două ori în primele zece în fiecare cursă.

Rezultatele de top nu au fost atât de proaste.

Anul trecut, la Oberhof, întreaga echipă națională, inclusiv el, a revenit spre un mâine mai bun, în care Tavernmanul din Coreea a atins un sprint de argint.

Poate un luptător de sâmbătă. Cursa va turna sânge în venele biatlonistului de 27 de ani.

“Dacă aș ști ce să fac pentru a reveni în formă, sunt deja acolo. Dar în mijlocul Crăciunului s-a schimbat și am încetat să mă simt bine. Dar nu-mi trag pantalonii, vreau să-l lupt, se poate întoarce repede.Prin urmare, nu voi cădea în nicio depresie, voi lupta ”, spune el hotărât.