Litvínov este îngrijorat, dimpotrivă, Liberec minte. Pardubice a căzut cu Chomutov

Litvínov este îngrijorat, dimpotrivă, Liberec minte. Pardubice a căzut cu Chomutov

Liberec, care a câștigat pentru a șasea oară la rând, a confirmat Olomouc cu un 5: 1 clar și conduce tabelul cu trei puncte în fața lui Třinec (care joacă sâmbătă meciul cu Vítkovice) și Hradec.

Pardubice a suferit cea de-a 18-a pierdere din ultimele nouăsprezece partide: nici măcar nu au reușit să concureze împotriva celui mai apropiat rival – au pierdut cu 2: 3 în fața Chomutov după raiduri și au pierdut nouă puncte.

3: 1. Și se bucură de Sparta, chiar dacă la final a fost foarte aproape să apere o victorie aproape de 3: 2 asupra lui Zlín. El a putut să reacționeze rapid la capul lui Hubble de la 2:20 și a făcut-o drept în șaptesprezece secunde.Koukal a avut grijă de el, care a primit o pasă între beeches de la Smoleňák și a finalizat lovitura sa solo cu portarul Petrásek. Obiectivul decisiv a fost Smoleňák însuși. Cu noroc: a tras un mic backhand de la anul, dar portarul lui Litvínov a avut o vedere ascunsă, iar discul s-a încheiat sub bara de sus.

Mladá Boleslav a câștigat al șaselea din ultimele opt partide. Fiind în prelungiri de data aceasta. Boemia centrală și-a pierdut conducerea, pe care Zejdl le-a acordat-o cu trei secunde înainte de sfârșitul primei perioade, din cauza loviturii lui Eberle, pe care a stabilit-o la scurt timp după schimbarea părților, și a lui Allen. La ora 44:29, portarul de la Pilsen, Frodl, a bătut în spatele liniei șutului de scândură de pe perna din spate, iar în prelungire a decis Happy.El a profitat de riscul lui Frodl de a ieși din obiectiv și a băgat pucul într-o cușcă goală într-un mod rece. Ea a fost condusă de un fost jucător al lui Karlovy Vary, atacatorul Zaťovič, care a confiscat pucul a sărit de pe perna din spate și l-a bătut ușor în plasă. La ora 5:01, Štencel sufla o lovitură din albastru pe care Novotný nu o putea vedea. Când Holík a marcat un al treilea gol la 9:05 după o combinație frumoasă, s-a decis. Boemia occidentală nu a avut o schimbare de schimb.

Liberec a îndreptat victoria încheierii primei perioade, sau a două goluri oarbe, spre victorie. Krenželok a fost primul care a ieșit de pe perna din spate și, deși a fost aglomerat de fundaș, l-a surprins pe portarul Lukáš cu o leagăn precisă.Al doilea a adăugat în jumătate de minut, Hudáček, centrat de la cercul din stânga. În partea a doua, Ševc și Birner au adăugat încă două goluri și s-a decis. Olomouc nu a fost deloc un favorit.

Pardubice a venit la conducere mulțumită lui Perret, care a trecut de distribuția albastră a lui Eklund. Dar oaspeții Raška au egalat în jocul de putere cu o oprire la gol și Jank într-un alt avantaj numeric a ars portarul Hamerlík lovitura din albastru. Boemia estică a marcat în cele din urmă cel puțin un punct din meci datorită egalizării lui Machala, care a pedepsit excluderea lui Tomici. Cu toate acestea, atacarea a fost decisă de centrul elitelor Chomutov Růžička.

Sparta a fost ajutată de un mare opt minut din prima perioadă în care a reușit să înscrie două goluri în 25 de secunde.Primul a fost aranjat de Klíma, care a pus capăt pătrunderii printr-o balansare precisă peste prinderea portarului Kašík, a doua de Pech, care a ajuns în pucul net după eșecul lui Kumstát. Zlin la final, când a pierdut cu 1: 3, a împins puternic pentru egalizare. Dar nimeni nu a urmat reducerea Lakatosh.