Liga Franței: Cel mai bun Di María de când a părăsit Real Madrid

Liga Franței: Cel mai bun Di María de când a părăsit Real Madrid

Unai Emery se confruntă cu una dintre acele „probleme binecuvântate” la care antrenorii aluzie, de obicei, din cauza marelui moment în care Ángel di María trece. ‘El Fideo’, care a sunat tare pentru a părăsi PSG vara și pe piața de iarnă, strigă pentru un loc în unsprezece de început, fie ca interior de întoarcere, fie ca sfârșit în 4-3-3 al liderului din Ligue 1.

Di María a făcut o întorsătură deplină către situația ei, până în punctul în care a trăit cel mai bun moment de la plecarea de la Real Madrid. Nici în United, nici în PSG nu a dobândit apogeul într-un mod pe care l-a atins în prezent.

Dovada este că argentinianul a fost decisiv, fie cu obiectiv, fie cu asistență, în ultimele sale șase apariții ca starter. cu PSG.În scorul de 8-0 împotriva lui Dijon a marcat primele două goluri și a dat-o pe a treia lui Cavani, înainte ca Nantes (0-1) să obțină golul victoriei, împotriva lui Amiens (0-2) în Cupa Ligii la care a participat Rabiot în secunda, împotriva lui Rennes (1-6) în Cupă s-a dublat și i-a oferit lui Mbappé un pic, a marcat un gol în triumful de la Strasbourg (2-4) și a obținut un altul și a acordat o nouă asistență în 3-1 la Lille. În total, și având în vedere că nu a jucat împotriva lui Caen și Rennes în Liga 1, a acumulat șapte goluri și patru pase de gol în doar peste o lună.

Mai multe cifre considerabile – în acest sezon înregistrează printre toți competițiile nouă goluri și nouă asistențe – pentru Emery să ia în considerare acordarea statutului de „titularísimo”. Mai presus de toate, dacă continuă, în vederea ceea ce va fi întoarcerea ta la Bernabéu.Trebuie amintit că Real Madrid și PSG se vor întâlni în prima etapă a etapei din 16 februarie a Ligii Campionilor.