Kvitova va juca finala la Sydney, învingându-l clar pe Sasnovic

Kvitova va juca finala la Sydney, învingându-l clar pe Sasnovic

Kvitova din Sydney a biruit anterior Sabalenko din Belarus, Si Shuwe din Taiwan, iar joi, după o performanță excelentă, numărul doi mondial Angelique Kerber din Germania. înainte de a ploua în Sydney, Kvit nu a ajuns la curte decât ora locală la miezul nopții.

Ca în sferturile de finală de joi împotriva lui Angelique Kerber, a fost agresivă la întoarcere și la schimburi. A adunat 22 de victorii și a făcut 13 greșeli neexecutate. În plus, a câștigat peste 80% din schimburi după primul serviciu.Sasnovic a încercat un joc similar, dar a înrăutățit și a făcut mai multe greșeli.

Turneul de la Sydney, în care a intrat în ultimul moment după eșecul din Brisbane, îl așteaptă pe Kvitova. Ploaia nu o lăsase pe teren mult timp înainte de turul doi, iar sfertul ei de finală cu Kerbera a fost întrerupt de două ori.

Chiar mă bucur că am ajuns la tribunal. Cred că am jucat un meci grozav “, a spus Kvitova după meciul de pe teren.

Ea poate continua triumful din 2015 în finala de sâmbătă. Ea a învins-o pe Barty în ambele duble. Ultima dată au jucat împreună în 2017 în finala de la Birmingham, unde Kvitova a câștigat primul titlu după ce a atacat și i-a tăiat mâna stângă.Dar Barty a învins numărul unu mondial Simon Halep în drum spre finală. Bertens bate 6: 7, 6: 4 și 7: 5. Katerina Siniakova nu a reușit să termine finalele de dublu de această dată cu sârbul Aleksandr Krunicova și va continua sâmbătă. dar în setul doi conduce cu 2-0 perechea japoneză-poloneză Eri Hozumi, Alicja Rosolska.

Mucha s-a calificat la Melbourne, joacă cu Pliskova

Karolína Muchová va juca prima competiție Australian Open pentru prima dată și în prima.Muchová a reușit să se califice pentru calificarea la US Open la Melbourne, precum și în august, iar pentru a doua oară la rând a câștigat Grand Slam. Nici Tereza Smitková, nici Tereza Martincová nu au reușit în ultima rundă de calificare. Jamie Loeb din SUA a jucat astăzi la Melbourne 6: 4, 6: 1 și a trecut în grila de calificare a Grand Slam-ului din sezon, fără a pierde setul. Au implementat patru Biance Andreescu din Canada la 0: 6 și 1: 4.Martincová a luptat trei seturi cu Veronika Kuděrmětova, dar a cedat rușilor 2: 6, 7: 5 și 3: 6