King a învins. Sprint în Oberhof a fost dominat de Loginov, Moravec al treisprezecelea

King a învins. Sprint în Oberhof a fost dominat de Loginov, Moravec al treisprezecelea

Ondřej Moravec a terminat anul acesta la Oberhof, Germania, pentru a doua cea mai bună plasare individuală. S-a descurcat mai bine doar înainte de vacanța de Crăciun la Nové Město na Moravě, unde a terminat al optulea în cursa de masă.

În timpul pauzei de Revelion de Moravec, în vârstă de 34 de ani, boala a fost din nou antrenată, luând antibiotice. în Oberhof, în condiții dificile, a strălucit performanța. El a fost unul dintre puținii biatliști care a atins toate cele zece ținte, cu o performanță mai lentă de alergare, apoi l-a doborât pe poziția a treisprezecea.

Alexander Loginov se bucură de prima sa victorie la Cupa Mondială. Biatlonistul rus a arătat performanțe excelente pe pistă și pe domeniul de tragere.Doar el și ceilalți șase biathleti (inclusiv Moravec) nu au fost nevoiți să cerceteze 150 de metri pe o roată liberă.

Norwegen și liderul Cupei Mondiale de la Oberhof au luptat pentru a patra victorie până la împușcarea finală, dar a făcut o greșeală și nu s-a retras în runda finală.

Oberhof-ul devers

Zona germană din pădurea Turingia a arătat încă o dată cât de viclenie poate fi.Deși chiar înainte de start, antrenorii cehi au vorbit despre condiții mai favorabile de biatlon, câteva minute mai târziu ceața a căzut pe zonă și a început să ningă.

„Primul grup de concurenți se va adânci. Cele mai bune grupuri vor fi două și trei “, a declarat antrenorul masculin, Zdeněk Vítek, înainte de începerea cursei. Cu o singură respirație, însă, a adăugat: „Dacă rămân condițiile.”

Nu au rămas.

Vântul s-a ridicat, iar zăpada proaspătă a continuat pe pistă, încetinind concurenții.

Cele mai dificile condiții pentru tânărul sprint sprint Jakub Štvrtecký au fost dificil să facă față. Tânărul de 20 de ani a marcat în total opt greșeli de filmare.

Favoritele au rămas, de asemenea, mai precaute cu privire la domeniul de filmare.Cu toate acestea, chiar și cele mai mari vedete au greșit: Johannes Thingnes Bö și Martin Fourcade au fost la pedeapsă. Pe de altă parte, al doilea om din clasamentul general al SP, Alexandr Loginov, a marcat a doua cea mai rapidă tragere pentru prima victorie la Cupa Mondială. >

Primul nume a albit toate țintele în timp ce se afla pe marginea primelor zece. După a doua filmare, echipa națională cehă s-a mutat pe locul cinci. A tăiat fotocelulă vizată pe locul opt.Austriecii Eberhard, Eder, Germană Doll, Peiffer și al treilea suedez Samuelsson au ajuns treptat în fața sa. El a ridicat două greșeli și a căzut din rândul elitei zece atacante la coada celui de-al treilea zece.