Fernstädt renunță la atacul la medalia de la Campionatul European. Preferă să lupte pentru Cupa Mondială

Fernstädt renunță la atacul la medalia de la Campionatul European. Preferă să lupte pentru Cupa Mondială

Ea stă lângă piesa în care a trăit prima dată sentimentul.

Tocmai în vederea celui mai adânc lac al Germaniei, Fernstädt s-a așezat pe schelet pentru prima dată și a trecut printr-o alunecare cu colțuri abrupt îndoite. Avea paisprezece ani la acea vreme și, deși nu era mulțumită de prima sa încercare, a rămas cu sportul de iarnă.În fața familiei, a prietenilor. “Bunica și bunicul vor fi și ei aici”, încă aștepta cu nerăbdare joi seara. id = “- ambulanțe-de-nu trec” class = “tit”> Ambulanțele nu vor trece

Dar fluxul de zăpadă traversa planurile lui Fernstädt. „Păcat”, evaluează pe scurt și în mod adecvat anularea curselor de pe pista ei de casă și privește cu tristețe masele de zăpadă de pe acoperișul de jgheab. Unul dintre motivele pentru care organizatorii au mutat Campionatul European la Innsbruck a fost pericolul de a cădea zăpadă pe curse.Va fi acolo într-o săptămână.

“În plus, drumurile sunt greu de navigat, poate ambulanțele din spitale nu ar putea veni dacă s-ar întâmpla ceva”, adaugă Fernstädt un alt factor de care au luat în considerare organizatorii.

Pentru un jucător de 22 de ani, al șaselea la Olimpiada de la Pyongyang de anul trecut, decizia lor este nefericită.

Spre deosebire de o serie de adversari, ea nu va cânta pe pista austriacă Innsbruck-Igls, vineri viitoare. De ce? “Pentru că am deja Cupa Intercontinentală din America programată pentru 18 ianuarie”, Fernstädt menționează o coliziune de ghinion.Ea trebuie să le colecteze pentru a câștiga întoarcerea la Cupa Mondială, unde nu poate începe în sezonul 2018/2019, după un recent transfer de la echipa națională germană la Cehia.

Voia să se prezinte acasă. Incurajeaza-i pe cei dragi. Străluci într-un campus unde toată lumea o salută. Verdictul organizatorilor regretă Fernstädt și pentru că a ales Königssee în detrimentul altor evenimente.

„Dacă aș fi știut că se va anula, aș fi putut fi în altă parte.Este Cupa Europeană de la Altenberg, este Cupa Nord-americană din Calgary, aș putea merge acolo. Sau m-aș antrena undeva ”, gândește el.

Ea radiază dorința de a alerga. Din nou îndreptați-vă în jgheab pe schelet. Dar natura capricioasă nu a lăsat-o pe cei de aproape 30 de kilometri de kevlar și sanie de carbon.