Bundesliga: Heynckes critică atitudinea lui Aubameyang: “Aș refuza să-l semnez”

Bundesliga: Heynckes critică atitudinea lui Aubameyang: “Aș refuza să-l semnez”

Jupp Heynckes, antrenorul Bayern Munchen, a făcut apel la fotbaliștii profesioniști pentru maniere mai bune și a criticat atitudinea avansatului stelei Borussia Dortmund, Pierre-Emerick Aubameyang, pe care nu l-ar angaja dacă ar putea face acest lucru.

“Văd toate acestea într-un mod foarte critic”, a recunoscut antrenorul german, în vârstă de 72 de ani, când a fost întrebat la o conferință de presă despre atitudinea internaționalului gabonez, care și-a determinat clubul să-l țină departe de echipa din ultima întâlnire a Ligii Germane de Fotbal și unde începe astăzi.

“Cred că jucătorii de fotbal sunt privilegiați dacă vă gândiți la cât de greu și de dificil este să câștigați un salariu lunar acolo”, a spus el.Etica morală și profesională aparțin muncii ca profesionist, precum și deschiderea minții și privirea dincolo de lumea fotbalului, a spus el.

“Cred că cluburile ar trebui să reflecte la semnarea unui jucător de acest tip. L-aș respinge”, a explicat Heynckes. Comportamentul unor jucători precum Ousmane Dembélé, care a trecut la începutul sezonului de la Dortmund la Barcelona sau Aubameyang “trebuie văzut foarte critic”, a recomandat el.

Cluburile care semnează jucătorii ar trebui să fie conștienți că acești aceiași jucători ar putea face la fel cu aceste cluburi la un moment dat, el a avertizat despre zvonul că Aubameyang ar încerca să-și forțeze plecarea la sfârșitul sezonului.

“Ar trebui să aveți pur și simplu o linie clară.Jucătorii trebuie să știe dacă acest lucru este posibil sau nu “, a afirmat el. Nu este fezabil să stea jucătorii pe tribună un an ca penalitate, a recunoscut el.„ Trebuie să te ocupi mai intens în fața jucătorilor și să vorbești cu ei pentru a clarifica. în care echipă joacă și responsabilitatea lor “.

” Jucătorii au o mare responsabilitate cu clubul. Aceasta trebuie să fie calea. Convingeți, poate educația sau o orientare clară și o notificare în club. Cred că Bayern Munchen este așa “, a adăugat el.