Argentina în loc de Brazilia? Cehii vor juca pregătirile la Dresda

Argentina în loc de Brazilia? Cehii vor juca pregătirile la Dresda

Argentina a raportat meciul prin canale oficiale, inclusiv rețelele de socializare, însă, potrivit negocierilor Asociației de Fotbal Cehă, nu s-au încheiat încă.

“Trebuie să negăm informațiile de vineri de la partea argentiniană. acordul ambelor asociații ”, a declarat Michal Jurman, purtătorul de cuvânt al FAČR.

„Negocierile sunt încă în curs cu toți rivalii posibili care sunt eligibili pentru meciul echipei naționale a Cehiei, inclusiv Argentina, precum și Brazilia și alte țări anunțate în prealabil.Ne așteptăm la decizia finală și acordul ambelor părți în această direcție la începutul săptămânii următoare de lucru ”, a adăugat Jurman.Singura competiție între cele două părți s-a jucat în vara anului 1958 la Cupa Mondială și s-a încheiat cu succesul copleșitor al echipei din jurul Shrovetide, Popluhar sau Zikan – victoria 6: 1. data este convenită cu un alt gigant sud-american, Brazilia.

„Sunt în derulare negocieri foarte intense, dar nu vă pot spune cum vor rezulta”, a declarat Martin Malik, șeful fotbalului la Radiožurnál, marți. cu care echipa se va confrunta după primul meci de calificare din Anglia.

Cu toate acestea, este clar că fotbaliștii cehi nu vor fi lipsiți de măsurarea forțelor cu elita mondială.

Mai ales în ofensivă, argentinienii sunt extrem de puternici, doar pentru a numi jucători de fotbal precum Di María, Agüero, Dybal…Brazilia atrage de asemenea nume uriașe, tricoul campionilor mondiali de cinci ori îl poartă pe cel mai scump jucător de fotbal de pe planeta Neymar, portarul Ederson de la Manchester City, Casemiro, Coutinho și mulți alții.

Cehii au concurat ultima dată cu Brazilia în decembrie 1997 în semifinalele Cupei FIFA – au pierdut celebrul adversar cu 0-2 goluri de Ronald și Romarium.Brazilia a jucat o singură dată pe teritoriul Cehiei în 1956.