301 puncte în San Antonio. Recordul lui Aldridg a fost mai mult decât al lui Westbrook

301 puncte în San Antonio. Recordul lui Aldridg a fost mai mult decât al lui Westbrook

LaMarcus Aldridge a adăugat nouă recuperări, patru asistențe și patru blocuri la un record de 56 de puncte – șapte în a doua prelungire – Derrick White a obținut 23 de puncte, opt asistențe și cinci recuperări, precum și un bloc cheie la final.

Marco Belinelli a marcat 19 puncte (5/5), iar DeMar DeRozan a obținut 16 puncte, 11 recuperări și opt asistări.

Bryn Forbes a obținut 14 puncte și opt recuperări, Patty Mills a obținut 14 puncte, iar Davis Bertans 12 puncte la o tragere la distanță 4/4.

Antrenorul lor, Gregg Popovich, a obținut victoria 1222. în partea principală a NBA și pe locul patru în clasamentul istoric, el l-a împins pe Jerry Sloan, un fost antrenor de multă vreme din Utah.

“Este o fiară. Ne-a ținut pe ambele capete ale terenului, a jucat fantastic sezonul trecut și joacă acum.A avut o seară grozavă “, a spus Popovici, cel mai bun trăgător al său, Aldridge. Jerami Grant a făcut 25 de puncte, un nou record personal și 12 recuperări și trei blocuri.

Terrance Ferguson a obținut 21 de puncte. Steven Adams a adăugat 19 puncte și șapte recuperări, deși a trebuit să rateze o parte a meciului după ce s-a accidentat la gleznă. Dennis Schröder a acordat 14 puncte. la ultima categorie și-a îmbunătățit maximul personal, în aproape 50 de minute a pierdut mingea doar de trei ori.În a doua prelungire, însă, nu a îndeplinit rolul de lider, nu are niciun punct, recul sau asistență, a marcat doar o lovitură nereușită în trei puncte. festivaluri în trei puncte. Totuși, pintenii au experimentat un mod extraordinar: au întors primele 14 lovituri din spatele arcului, 16 din 19 în total. El a transformat șapte puncte din zece șuturi la 21. Punctele au pierdut până la 16 puncte în prima repriză, dar s-au îndreptat cu șase minute înainte de sfârșitul perioadei de bază, iar de atunci ambele echipe s-au remorcat.Prelungirea a fost acordată de Grant după pasul lui Westbrook, dar, pe de altă parte, a ratat victoria de la DeRozan.

Oaspeții pot, de asemenea, să elimine adversitatea și arbitrii. În ultimele cinci minute și-au pierdut atacul pentru prima dată într-o luptă confuză cu mingea, urmată de cei trei judecători ai lui Paul George, după ce au examinat videoclipul fault al coechipierilor lui Steven Adams.Thunder ar putea să se apropie de 150: 152 în loc să piardă cinci puncte.

Spurs au dominat 14 din ultimele 18 jocuri, cu un total de 25-18, și au rămas în urma lui Thunder, a treia echipă din Conferința de Vest, printr-un singur meci. Căldura a condus 61:43 la jumătatea timpului și a avut chiar un avantaj de douăzeci și șase de puncte la scurt timp după pauză, dar Celtics a răspuns cu o serie 16: 0. Opt din cele 19 puncte de meci ale sale au ajutat la restabilirea încrederii în Miami. Un bărbat în aripa în vârstă de 36 de ani a devenit cel mai bun șut al echipei sale prin schimbarea a opt din cele 12 încercări ale sale pe teren .. Josh Richardson a marcat 18 puncte și a asistat de șase ori, Derrick Jones Jr.el a contribuit cu 14 puncte, ajutând cu aproape trei jumătate din parcurs chiar la sfârșitul primei reprize, iar șapte recuperări și Justise Winslow au contribuit cu 13 puncte la succes, plus un record personal de 11 asistențe. De asemenea, a reușit șapte recuperări.

Căldura a sărbătorit un jubileu în mod corect – a vândut al 400-lea rând consecutiv.

Boston nu a obținut peste 100 de puncte pentru a patra oară în acest an. Kyrie Irving a contribuit cu 22 de puncte și cinci asistențe la învinși, dar după meci a fost atât de nemulțumit încât a adăugat o unitate de antrenament de treizeci de minute. Marcus Smart a detașat cu 18 puncte, Jayson Tatum și Marcus Morris au adăugat 17 puncte.

Pivotul sârb Nikola Jokic l-a determinat pe Nuggets să câștige 18 puncte, 14 recuperări și 10 asistări – a doua triplă dublă la rând, a cincea în sezon. și 21.în carieră.

“Un alt dublu dublu.” Băiatul este încă surprinzător și în creștere ”, a declarat antrenorul Michael Malone la adresa secției sale. “La fel de bine ar putea juca NFL, el înțelege cu adevărat mingea”, a comentat pașaportul lui Jokic de-a lungul terenului. Jamal Murray a marcat 23 de puncte, iar Mason Plumlee și-a îmbunătățit maximul sezonier la 17 puncte, făcând 12 recuperări și cinci asistențe.Malik Beasley a reușit 15 puncte și cinci asistențe, Torrey Craig și Monté Morris au ajutat 14 puncte. a marcat 18 puncte; Povotmanul Montrezl Harrell a adăugat 16 puncte și șase recuperări.Patrick Beverley a fost eliminat în ultimul sfert pentru o ceartă cu arbitrul. alăturat după 15 puncte, Bullock mai are șase asistențe, fundașul Brown trei câștiguri.

Andre Drummond are o dublă dublă de 12 puncte și 11 recuperări, dar a pierdut mingea de șapte ori.